Nå kan du sikre deg en over 200 år gammel ekte historisk gullmynt fra den legendariske Napoleon I Bonaparte til gunstig introduksjonspris. Vi har nå kun 30 stk tilgjengelig, så vær rask for å reservere ditt eksemplar i dag.

En av tidenes største generaler
Få, om noen, har satt dypere spor etter seg i europeisk historie enn den selvutnevnte keiser og konge Napoleon I Bonaparte. Napoleon var en omstridt hersker med store ambisjoner, og maktbegjær var hans største drivkraft. På sitt mektigste hadde han kontroll over nesten hele Europa.

I år er det 200 år siden Napoleon ble slått av britene og prøysserne i slaget ved Waterloo. Dette slaget var hans definitive nederlag, som ble slutten på Frankrikes storhetstid og satte et tidsskille i europeisk historie. Nå kan du sikre deg en ekte historisk gullmynt fra den legendariske Napoleon Bonaparte.

Spar 1049 kroner på gullmynt og samleutstyr
Samlerhuset tilbyr deg denne gullmynten fra en av tidenes største generaler for kun 975 kroner ved mottak, etterfulgt av ytterligere 3 rentefrie månedlige rater på samme beløp (totalt 3.900 kr, fraktfritt tilsendt). Du sparer ikke mindre enn 1.049 kroner på gullmynten og samleutstyr.Dette er et knallgodt tilbud som du skal vite å slå til på.

En eksklusiv samling historiske originalmynter i gull
1800-tallet kan uten tvil kalles det gylne århundre. Sikrer du deg den historiske franske gullmynten i dag, starter du samtidig uforpliktende samlingen "Gullmyntenes Århundre". Samlingen består av de mest kjente gullmyntene fra de mest betydningsfulle landene i perioden 1800-1945.

Alle myntene er garantert originale og leveres med eksklusivt samletilbehør helt uten ekstra kostnad. Her får du innsikt i den spennende historien i Europas vekst og fall og kan bygge opp en eksklusiv samling historiske originalmynter i gull. Du har som alltid 30 dager full returrett og kan studere hver mynt i fred og ro før du bestemmer deg for om du vil beholde den. Det er ingen bindingstid og du samler så lenge du selv ønsker

Vær rask: vi har kun 30 gullmynter tilgjengelig!

PRIS:

3.900 kr

Første avdrag:  

975 kr

Innleder uforpliktende
samlingen:
«Gullmyntenes Århundre»

SPESIFIKASJONER: 

Valør: 20 francs
Utmynting: 1809-1814
Metall: Gull (90%)
Vekt: 6,45 gram
Diameter: 21 mm
Kvalitet: god samlekvalitet      

Fyll ut informasjonen for å fortsette:

Nedenfor kan du se Svein Gullbekk fortelle om denne flotte gullmynten

Er du rask kan du sikre deg:

  • En over 200 år gammel historisk gullmynt Gullmynt utgitt av den legendariske Napoleon I Bonaparte
  • Nå kun 30 gullmynter tilgjengelig
  • Kun 3.900 kroner - mulig å dele opp i fire rentefrie rater
  • Gunstig introduksjonspris - du sparer 1049 kroner
  • Flott mynskrin i tre uten ekstra kostnad (verdi 450 kroner)
  • Innleder uforpliktende den eksklusive samlingen "Gullmyntenes Århundre"
  • 30 dager full returrett - ingen bindingstid
  • Kun en - 1 - gullmynt per samler